Stockholmsjenna

Paw Patrol 3 års kalas

 

Hipp hurra! Min fina lilla pojke fyllde 3 år den 16 juni och vi slog till stort med kalas i två dagar. Eller ja, egentligen var den stora anledningen att minska antalet gäster per tillfälle pga. Corona. Vi brukar vanligtvis vara runt 40 gäster på hans kalas, så då kändes det bättre att dela upp det. Sen räknade jag även med att säkerligen några inte kunde komma pga. förkylning eller liknande.

 

 

William fick själv välja tema på årets kalas och han valde såklart Paw Patrol. Han fick dessutom önska hur hans födelsedagstårta såg ut och han sa att det skulle va Chase och Marshall på tårtan. Jag kontaktade sedan en tjej som bor nära oss som gjorde hans fantastiska 1 års tårta och sa Williams önskemål. Hon skapade sedan fritt med egna händer en helt fantastisk tårta med vaniljbotten, skogsbärsmousse och vitchoklad. Mums så god den var!

 

 

På kalasets första dag hade vi familj, släkt och Williams faddrar. De “närmsta” med andra ord. Väldigt lättsamt med mingel, mat, tårta och fokus på William.

 

 

Dag 2 var det dags för Williams kompisar. Mer barn, lek och skoj, mingel för föräldrarna, tårta och mat då med. Och mer en paus för oss föräldrar då barnen lekte bra fint med varandra.

 

 

William var alldeles överlycklig över alla fina presenter och att ha haft kalas. Han somnade som en stock efter den helgen och på måndagen frågade han mig om han fyllde 3 år då med.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats