Stockholmsjenna

Pang-start på veckan

Som vanligt börjar veckan med ett “pang bom”!

I söndags jobbade jag på ridskolan och hade så bra lektioner med mina fina elever. Jag blir imponerad över deras fina utveckling. Så kul att se! 😍

 

 

I måndags var sista vabbdagen. Blev en dag varvat med mys, lek & jobb. Sedan åkte jag in till stan på kvällen för ett möte. Kom hem ganska sent och slocknade direkt. William sov hemma hos sin mormor & morfar när jag kom hem. Jag sov i deras soffa den natten för att va där när William vaknade på morgonen.

 

På tisdagsmorgonen vaknade jag upp med ett ryck när teknikern ringde och frågade om jag var hemma. Jag hade heeelt glömt bort att dom skulle komma 😱 Stress och snabbt över hem till mig för att öppna dörren, plockade på mig Williams förskolekläder och sedan tillbaka hem till mina föräldrar, fixa W klar för förskolan och sedan rulla vagnen till förskolan.

 

William var så glad över att va tillbaka på förskolan och gick direkt iväg till kompisarna och förskolepersonalen.

Lika glad blev han när jag hämtade honom igen på eftermiddagen efter en dags jobb. Han hade så mycket att berätta och pratade hela vägen hem ❤️ Eftersom solen sken så stannade vi ute ett litet tag och lekte i lekparken och på baksidan. Så härligt att kunna hämta på förskolan och va ute lite utan att det är mörkt och grått ute ☀️

 

 

Idag ska jag på ett event i eftermiddag. Innan dess blir det lite jobb framför datorn samt ta tag i tvätten. Hatar att hela tiden ha tvätt. Vill ha en tom tvättkorg men det är typ omöjligt när man har småbarn 🙈

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats