Stockholmsjenna

Övat på att vara hemmafru

Var på ett möte imorse efter frukosten. Efter mötet kilade jag hem igen, svarade på lite mail och myste med hunden, tog sedan med mig hunden och åkte en sväng till stallet. Hero fick dock vila idag, men han såg väldigt pigg och glad ut.

 

När jag kom hem från stallet så övade jag lite på min framtid som hemmafru. Det har (av någon konstig anledning…) blivit jag som lagar middagarna i denna familj. Därför ställde jag mig framför spisen och lagade chili-marinerad kycklingfilé med lite ris och grönsaker.

Maten var god, och det tyckte de andra också. Lite lustigt att det blivit jag som lagar middag då jag verkligen avskyr matlagning. Är oerhört dålig på det också, det är inte alltid det blir rätt… För vem lyckas laga pannkakor med en konstig bubbla i, och när man satte gaffeln i bubblan så var den fylld med massa vetemjöl?! Såklart det är jag som lyckas med sådant 😉

 

Dagens middag är på bilden 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Sv: Ja, de melongodisarna är verkligen skitgoda! 😀 Du är nog den enda som jag vet håller med mig om det, haha. Andra tycker bara de smakar konstigjort och diskmedel 😛

stats