Stockholmsjenna

Otto Love Bugs – Lanseringsevent

Idag var vi på ett frukostevent som Ottos barnmat hade på Hotel Diplomat. Anledningen till eventet var att Ottos barnmat snart kommer att lansera en unik yoghurt. Vi fick höra lite bakgrunden till Ottos barnmat och sen fick vi provsmaka den nya yoghurten 🙂

 

 

Den nya yoghurten är en osockrad eko yoghurt gjord på svensk havre och gräddmjölk. Förutom havre, mjölk, frukt så innehåller yoghurten även mjölksyrabakterien Laktobacillus plantarum 299v , som är bra för magen. Det är därför yoghurten heter “Love Bugs”, för den innehåller över 10 miljoner “love bugs” per 100g.

 

 

Jag tycker det är så himla bra att det äntligen kommer finnas ett alternativ till sterila/avdödade klämmisar och sockrad yoghurt. Känner mer “äntligen” kan jag göra ett bra val när jag väljer en yoghurt till mitt barn.

William får ju redan Ottos färska välling vilket är det bästa val jag gjort att byta till färsk välling än pulver välling.

 

 

Förutom prat och smyglanseringen av yoghurten blev vi även bjudna på en helt fantastisk frukost som ni ser på bilderna. Det var verkligen så gott och mättande! Fruktfat, avokadosmörgåsar, ostsmörgåsar, grön & nyttig shots, granola, kaffe, juice mm.

William testade även yoghurten med smak hallon och banan. Den fick mycket väl godkänt av honom. Jag testade den med och håller helt med honom om att den var god.

 

 

Med mig på eventet hade jag “Myranochmama” (finns på instagram). Det var länge sen vi sågs så det var kul att ses igen med våra små och gå på event. Grabbarna höll sig vakna under nästan hela eventet, men tillsist somnade dom båda.

 

 

När vi gick hem från eventet fick vi en fantastisk goodiebag. Så himla bra saker för både mamma och bebis!

 

 

Det som låg i var dryck från Ekobryggeriet, nappflaska och napp från Eco Viking, russin från Saltå Kvarn, Schampo, läppbalsam och blöjkräm från Estelle & Thild, ekologisk träsked från Virgel Baby n Kids och ett presentkort från Polarn & Pyret.

 

Supernöjda och med en massa tankar om barnmat kom vi hem igen från eventet. Nu längtar jag tills yoghurten Love Bugs finns ute i mejerihyllorna 🙂

 

Tack Ottos Barnmat och Hotel Diplomat för ett jättetrevligt event!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej, hoppas detta inte tolkas fel men jag är nyfiken på hur du som ensamstående mamma samt studerande har råd med tex Ottos (som är ganska dyrt, iofs ett samarbete så du kanske får gratis) och det liv du lever som ändå verkar vara ganska fyllt av shopping och märkesgrejer, stor lgh på Östermalm osv. Jag är ensamstående med helt okej heltidslön men får ändå vända på kronorna allt som oftast. Försöker spara till mina barn men det går sådär. 😔😔 Ottos är en typisk grej jag valde bort pga hade två vällingbarn samtidigt och det blev en himla kostnad.

stats