Stockholmsjenna

Nyårsafton

Hoppas ni haft en bra början på år 2021 och en fin nyårsafton. Jag spenderade förmiddagen på nyårsafton i stallet. Kalvin fick flytta in till en innebox i stallet, så jag förberedde boxen, tömde den gamla och flyttade över alla saker till rätt plats.

Han såg så liten ut i boxen, men såg väldig nöjd ut att ha fått komma in 😊 Det är mycket varmare inne i stallet än ute vid uteboxarna, så Kalle var nog nöjd över att få av sig täcket och kunna stå lite utan täcke inne i boxen.

När jag kom hem efter stallet så skyndade jag mig med att duscha och fixa i ordning. Sedan blev det ett mindre nyårsfirande med middag hemma hos mina föräldrar tillsammans med min syster. Bjöds på god mat, lite bubbel och dessert.

Vi skippade fyrverkeriet pga. djuren. Istället tände vi lite tomtebloss. Jag hoppas att det snart blir förbjudet att skjuta fyrverkerier för privatpersoner. Ok, att typ kommuner kanske har ett eget fyrverkerispel på en specifik plats eller att man har ett vid det kungliga slottet. Men inte mer än så.

Vi avslutade sedan kvällen hemma vid 20.30 tiden med att William somnade snabbt i sängen. Jag satte mig och kollade lite på tv innan jag själv gick och la mig vid 23.50-tiden. William vaknade till vid tolvslaget, såg några fyrverkerier men var inte så imponerad, så han ville hellre sova vidare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats