Stockholmsjenna

Nyårsafton 2019

 

Hoppas ni haft en fantastisk start på det nya året. I år firade William och jag nyår hemma, bara han och jag. Det var däremot väldigt mysigt. Vi startade dagen i stallet tillsammans med Moa. När vi kom hem åt vi lunch, duschade och tog en liten tupplur. När vi vaknade igen tog vi på oss lite finare kläder (bara för att) och jag började fixa lite nyårsmiddag. Vi körde på lite plockmat så att jag slapp stå i köket och W slapp leka ensam. Väldigt omtyckt och William åt väldigt bra.

 

På kvällen kollade vi först på lite film tillsammans. William fick välja film och valde Pippi på rymmen. Hade lite snacks, salta kex med ost och marmelad framme. William verkligen älskade kex med ost! Efter filmen satte vi på lite musik och dansade tillsammans samt lekte med hans tågbana och bilar.

 

 

När William blev trött runt 20.00 somnade han. Jag kollade på en serie och tog det lugnt. Vid 12-slaget vaknade William till av alla fyrverkerier, så jag tog upp honom och vi ställde oss vid fönstret och tittade på alla fyrverkerier. Tyckte det var så gulligt när W sa ”Mamma. De raketer, kommer och säger PANG!”. William fick en nyårspuss och sedan la vi oss i sängen igen, man kunde se fyrverkerierna därifrån så vi fortsatte att titta lite tills det lugnade ner sig, drog sedan igen mörkläggningsgardinerna och sedan somnade W fort igen.

 

Nu är vi redo för en förhoppningsvis bra år 2020 <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats