Stockholmsjenna

Nu har jag slutat jobbet på hästgården

Idag har jag jobbat min sista dag här. Vilket känns väldigt trist… När jag slutade jobbet vid 15.00 så passade jag på att duscha Hero så att han är lite ren imorgon när vi åker tillbaka till Ekeby. Medans han sedan stod och torkade i stallgången så skrubbade jag rent hans sista vägg i boxen. Nu är det bara golvet kvar som jag tar imorgon när jag mockat ur boxen.

Nu ska jag packa ner allt i min lägenhet. Så det blir min fredagssysselsättning. Dock så ska jag ut till stallet ikväll igen och kvällsmocka samt ta ett glas champagne. Det är ju trots allt champagnefredag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats