Stockholmsjenna

Noll träningsvärk

 

Igårkväll åkte jag till gymmet med Jennie. Det var rätt skönt att vara där mellan 19.50 till ca. 21.30 på en torsdagkväll och det var typ helt dött där.

Vi spenderade väl ca. 1 & 1/2 timme där och körde igenom mitt träningsprogram samt lite extra träning för rumpan. Det sjuka är att fy faaan vad man skakade när man gjorde de olika övningarna och pushade sig lite extra. Jag tog till och med och ökade vikterna med +5kg och +10 kg mot vad jag brukar, och när jag kom hem så var det knappt att jag kunde gå upp för trapporna till lägenheten. MEN, jag vaknade upp imorse med NOLL träningsvärk. WTF?!  Någon träningsfreak där ute som kan förklara varför? Betyder det att jag måste pusha mig själv ännu mer?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frieda

    Alltså träningsvärk är inte på något sätt ett mått eller bevis på hur hårt du tränat. Det är en seglivad myt!. Att inte få träningsvärk är positivt! Det betyder att kroppen inte behöver lika mycket återhämtning.

  2. Therese

    Träningsfreak lr inte, men det kan bero lite på om du har kompressions byxor eller inte? De brukar kunna hjälpa mot träningsvärk…

stats