Stockholmsjenna

Newbie Store Sergelgatan

IMG_6403

I torsdags öppnade nya Newbie Store på Sergelgatan i stan. Jag passade på att besöka butiken på öppningsdagen då jag ändå var på plats inne i stan för att träffa vänner.

 

En urgullig butik som kändes härlig att va i. Inte alls sådär opersonligt, stökigt eller trångt som vissa butiker kan kännas. Dessutom väldigt trevlig personal! Jag hittade även en liten body med farfarsknäppning till lillen. Lillens pappa brukade bära tröjor med farfarsknäppning, så det blir väl automatiskt så att jag får lite förkärlek för såna kläder som liknar. Har en känsla av att jag omedvetet kommer klä honom lite som sin pappa.

 

När jag skulle betala så fick jag även med mig en liten goodiebag hem med lite sött och en gullig babyfilt. Babyfiltar kan man ju inte ha för många av 😉

 

IMG_6406 4E3B6002-F800-4201-9381-A45E206690F4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats