Stockholmsjenna

Mysritt på travbanan

 

Kom nyss hem från stallet. Började med insläpp och pysslade sedan länge med Hero. Lät honom stå i boxen medans jag fixade i ordning honom under en väldigt lång tid. Tog det verkligen lugnt och pysslade noggrant.

Det vart ett pass på travbanan sen. Skrittade fram 2 varv innan jag började jogga igång honom. Red sedan lite skänkelvikningar zick-zack på travbanan samt galopperade en del. Det var så himla skönt att bara ligga och “rulla” på i galoppen, och Hero hade öronen framåt hela tiden. Tror att han var lika nöjd som jag!

Avslutade sedan med 3 varv skritt som avslut innan vi skrittade tillbaka till stallet.

 

Hero har verkligen varit jättegosig på sistonde. Som en riktig myshäst. Sånt gillar jag! 🙂

Efter att jag var klar i stallet så cyklade jag hem därfrån. Kändes viktigt att göra det så jag inte gymmade något idag. Så lite motion fick jag i alla fall när jag cyklat, ridit samt tagit ett insläpp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fridan

    åh jag blir alltid så avundsjuk på alla som har en sån travbana o rida på 🙂
    hur lång är er slinga??

    sv: tack så mkt 🙂 gillar också bilderna!!

stats