Stockholmsjenna

Mysig helg ihop

Snacka om en stormig och blöt helg! Varken i fredags eller lördags var det roligt väder. Men i lördags var det värst med både regn & storm i princip hela dagen. William & jag spenderade dagen inomhus i lördags. Vi dansade lite Just Dance på PS4, pysslade, lekte med hans leksaker, bakade osv. En riktig hemmadag med andra ord 😊

Vi testade att baka saffransbollar. Snabbt, enkelt och gott blev det! Jag minskade däremot på sockret efter vad det stod på receptet, men ändå tyckte jag att det blev lite för sött. Nästa gång ska jag minska ytterligare lite till och jag har även funderat lite på att ha kokosflingor på istället för pärlsocker, undra om det funkar med smakerna? Kokosflingor + saffran?

Vi har pratat en del om jul här hemma. William är lika exalterad som jag är inför julen. Jag älskar allt som har med jul att göra, och till min lycka verkar William också göra det.

I år blev första året som William skrev en önskelista till Tomten. Det är många som frågat mig om han skrivit helt själv. Och svaret är: Nej. Vi gjorde så att William fick säga vad han önskade sig, sedan höll han i pennan och jag sa vilken bokstav han skulle skriva. Sedan började han skriva den bokstaven medan jag höll lätt i pennan och guidade den rätt om den var på väg åt fel håll 😊

Idag söndag spenderades i stallet på förmiddagen. Vi åkte dit tillsammans med min mamma. En mysig & solig dag med pyssel. William är som vanligt så gullig som borstar & pysslar med sin ponny ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats