Stockholmsjenna

Mycket nöjen med underbara vänner

Senaste veckorna har inneburit en hel del nöjen för mig. Har spenderat större delen av mina dygn tillsammans med mina underbara vänner, lärt känna nya vänner och haft en hel del kul. Det har inte blivit många timmar sömn senaste typ två veckorna, men det har varit så värt det. Jag har ibland tagit små powernaps för att orka med dessa långa dagar. Dagarna har mest innehållit (utöver hästarna): filmkvällar, förhandsvisningar på bio, shopping, utekvällar och nöjesaktiviteter.

 

För snart två veckor sedan så var jag iväg på grillkväll hos en klasskamrat. Vi var ca. 20 st från plugget som var där och hade en riktigt trevlig kväll trots att vädret inte var på topp. Vi lärarstudenter passade på att “fira” att vi klarat ännu en termin och nu har sommarlov. Det var riktigt skönt att dessutom få skjuts in till stan utav John den kvällen. Innan hemgång så mötte jag upp Sebastian innan vi åkte hem till mig.

 

1

 

I övrigt har det varit en hel del spontana utekvällar med en del dans och mycket skratt. Dessa spontana utekvällar är ju nästan bäst. T.ex i torsdags så träffade jag först Stephanie ute på stan för en pluggdag, lite spontant sådär efter plugget så träffade jag Gabbi och vi bestämde oss för att köra en picnic i Rålis. Efter några timmar där så började det bli lite kyligt så vi åkte hem till mig, lyssnade på musik, snackade om allt mellan himmel och jord och sen runt 23.00 bestämde vi oss för att dra ut på stan och dansa lite. Och det är just såna där spontana dagar som jag älskar! När jag vaknade den dagen så var min enda plan att plugga (vilket inte alltid är sådär jättekul…) men dagen blev riktigt jäkla bra ändå.

 

1

 

Under helgen som gick har jag sedan varit iväg på Nationaldagsgaloppen i lördags. Åkte dit med Ellinor, åt lite och kollade på några lopp. Så himla kul att det händer lite hästigt mitt i stan! Mer hästsport till folket! 🙂  Sedan blev vädret så himla dåligt så vi drog oss in till shoppingen och gick i några butiker istället. Efter shoppingen blev jag lite sömnig så jag tog min lilla powernap och sen var det bara att kliva upp, möta upp vänner och gå till Smaka på Stockholm. Kvällen spenderades med Tim och Robin och slutade med att jag trött som bara den tog en taxi hem runt 02.00.

 

1 2 3 4

 

Vaknade upp igår med extrem träningsvärk från lördagens morgonträning. Jobbade några timmar och var igen på Smaka på Stockholm, denna gång med en annan vän som prompt tyckte att jag skulle testa på en Mini 3-rätters utav Paul Svensson och Christoffer Ekman, Paul’s kök. Och gott var det! Kvällen fick sedan avslutas med lite filmmys.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats