Stockholmsjenna

Mors dag

Startade dagen tidigt imorse med att åka iväg in till stan och fixa lite saker inför bebisens ankomst. Nu börjar verkligen allt va på sin plats. Inte en dag försent 😉

När jag kom hem igen så var det dags att fira mors dag. Jag är ju inte mamma än, men jag passade på att fira mig själv med att köpa mig en liten present och ge mig själv en klapp på axeln att jag gått runt i 261 dagar och burit på fina lillen i magen. Men snart är han här och nästa år får jag fira mors dag tillsammans med honom,

 

Sen har jag även firat min fina mamma tillsammans med min pappa. Vi startade med att äta god lunch tillsammans, följt av jordgubbs- & hallontårta och avslutningsvis kollade vi på Elitloppet.

Uppvaktade även min kära mor med lite blommor och presenter. Armbandet har jag pysslat ihop själv och den fick hon av lillen i magen. Han håller mig ju vaken om nätterna, så då finns inget annat att göra än att pyssla 🙂

 

IMG_7464
IMG_7490

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stephanie

    Låter som om du haft en jättemysig dag cutie! 😘👍🏻 Och tårtan ser så sjukt god ut…😜 Fint armband du gjorde också, minns att du berättade att du skulle pyssla ihop ett 🤓❤️💟💙💝❣️

  2. Jennifer Johansson
    Jennifer Johansson

    Låter som en mysig dag! Och sä härligt att shoppa till bebisen i magen. Det är ju bland det roligaste som finns när man är gravid :). Hoppas du får en bra start på veckan!

stats