Stockholmsjenna

Mors dag

Förra veckan var det ju mors dag. Jag var tyvärr iväg på annat håll under söndagen, men istället åkte jag hem till mina föräldrar på fredagen för lite mors dag-firande. Det är inte sådär jätteofta som jag träffar mina föräldrar, så det är alltid kul när man väl gör det och när man inte har för mycket tidspress på sig.

Jag köpte med fina rosa pioner till min kära mor. Pioner är min favoritblomma och jag vet att hon gillar dem lika mycket. Mamma bjöd även på hembakad rabarberpaj, skumpa och middag. Det blev med andra ord en riktigt mysig dag hos föräldrarna. Den enda som fattades där var fina Scooby. Trots att det är 2 år sen nu, så känns det alltid lika tomt. Man är så van vid att han ska vara där.

 

IMG_2729 IMG_2731

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats