Stockholmsjenna

Minisemester i Östergötland

 

Sommaren bara springer iväg och dagarna går så fort!

För två veckor sedan åkte vi ner till Östergötland för lite minisemester. Vi bodde hemma hos Sebastians föräldrar och umgicks med dom samt Sebastians faster med familj.

Sebastians vänner Henke, David och Julia var också där över en helg. David & Henke är även Williams faddrar, så det är kul att William umgås med dom 😊

 

Under veckan har barnen fått leka mycket, bada, rida på hästar, besökt Gamla Linköping och Valla. Vi har ätit god mat och skrattat mycket. Och så hände en liten olycka (mer om det i ett eget inlägg), men W slog i framtänderna i soffbordet och ena tanden är lös. Så det blev även ett besök till akuten och tandläkaren på semester 🙈

 

 

Efter 5 dagar i Östergötland åkte vi vidare till stugan i Loftahammar. Jag har inte varit där sen januari 2017 då Sebbe & jag firade nyår där. När Sebastian levde så åkte vi ofta dit. Ca. 1 gång i månaden minst, visserligen var det några gånger då vi inte hann åka dit men det kompenserades ofta med att vi åkte dit 2 gånger nästkommande månad. Vi har även firat ett antal midsommar ihop där. Så där finns massor av minnen.

 

Vi åkte dit med Sebastian föräldrar samt Williams två kusiner. När vi kom dit så gick vi direkt ner till “Sebbes brygga” och gick en runda som Sebbe & jag alltid brukade gå. Det kändes som vanligt att va där, förutom att en viss person saknades. Men istället var får fina son där och fick uppleva Loftahammar för första gången.

 

 

Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tänkte mycket på Sebbe, för det gjorde jag. Ibland försvann jag iväg i tankarna och såg framför mig hur vi brukade ha det där med alla middagar, fisketurer (typ som när vi ställde klockan på väldigt tidigt och åkte ut tidigt med båten och fiskade innan solen hade gått upp) osv.

 

Vi hade i alla fall fina 5 dagar i stugan. Mycket sol & bad, William fick för första gången plocka blåbär, William lekte mycket med sina kusiner osv.

 

 

Och så klippte Sebastians mamma (som är frisör) mig. Så välbehövligt! Var alldeles för länge sen sist.

 

 

Sista dagen fick William feber & var lös i magen. Tyckte så synd om honom, på typ sommarens varmaste dag. Som tur var så gick febern över på 1 dygn.

 

 

Det var kul att ha lite semester ihop med Sebastians familj. Kul för William också att skapa fler minnen ihop med dom 😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats