Stockholmsjenna

Min nya häst

Okej, blev väl en liten “cliff hanger” på ett tidigare inlägg plus att ni är många som frågat på instagram. Så jag tänkte att det är ju självklart att hästen ska få sig en presentation.

 

 

Det här är Pink Star Diamond. Hon är Sebastians uppfödning och har varit min favorit sen hon föddes för 5 år sedan (finns till och med ett blogginlägg jag skrev våren 2015 om att hon blivit min lilla favorit). Jag sa alltid att jag ville ha henne som min ridhäst och Sebbe lovade mig att jag skulle få henne när hon blev klar på tävlingsbanan och som avelssto. Men när Sebbe dog tänkte jag att det inte skulle bli så.

 

Tyvärr passade Pink inte för trav. Och tur att jag har en svärfar som minns vad Sebbe lovade mig. Så i maj skrev jag på köpekontraktet och ägarbeviset.

 

Hon är verkligen en så underbar häst. Lugn & snäll. Vi ska bara ha kul ihop och jag hoppas att Wille ska få ännu mer intresse för hästar när han får följa med lite mer till stallet. Hittills tycker han att det är jättespännande och kul att vara med där. Frågar man om han ska med till stallet så säger han “Jaa!”.

 

Pink har varit på bete hela sommaren. Så nu i höst ska vi bara ta det lugnt, lära känna varandra och skapa en relation. Tror och hoppas att det kommer bli jättebra med henne 🙂

 

Det känns väldigt speciellt att hon är hos mig nu, efter den resa man gjort senaste åren. Det här är ju en häst Sebastian fött upp och som jag umgåtts med under hennes första år i livet. Jag har många fina bilder på henne som föl, även bilder på henne tillsammans med Sebastian. Och jag minns väl alla gånger vi satt oss i bilen och åkte till City Gross för att handla morötter till Pink när vi skulle hälsa på henne på lösdriften där hon gick som föl och även när hon stod hos travtränaren på travbanan.

 

På något vid känns det som att cirkeln är sluten ❤️ Och att hon är här hos mig precis som Sebastian planerade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Tibblin

    Så fantastiskt. 😀 Jag tror det kommer bli superbra för er och att ni kommer skapa helt magiska band mellan er. Önskar edig stort lycka till och kommer längta efter att få läsa dina blogginlägg om Pink.

  2. Marie Tibblin

    Så fantastiskt. 😀 Jag tror det kommer bli superbra för er och att ni kommer skapa helt magiska band mellan er. Önskar edig stort lycka till och kommer längta efter att få läsa dina blogginlägg om Pink.

stats