Stockholmsjenna

min hund pruttade

Nu har jag varit ute med hunden en snabbis. Och snacka om att det var kallt! Plus att det blåser och snöar ute. Inte kul. Men kunde inte hålla mig när hunden satt och sket och sen hör man helt plötsligt en stor prutt! Hahahaha. Förlåt för min humor men det lät verkligen sjukt roligt och högt (!) för att komma från en sådan liten hund.

Nu ska jag kolla klart på filmen och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag tidigt till stallet för sedan händer det grejer hela dagen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Sv: Dom kommer inte bli förbjudna under 2010, har där inte kommit nåt nu hinner det inte komma till 2010. Är man inte junior är där inget krav på väst, då kan man ha vilken som helst.

  2. Karoline

    Knasiga prutthund 😉 Luktar jätte illa när dom gör det ryserJag har lagt in en bild på när våra travare galopperar ifrån två halvblod, lite kul eftersom så många tror att de bara kan "trava".Mvh Karoline

stats