Stockholmsjenna

Midsommar 2021

Ännu ett år med covid-19 och restriktioner. Men trots detta fick vi en fin midsommar. William & jag startade dagen ute i stallet. Det var typiskt midsommarväder med regn när vi åkte dit, men efter ett tag tittade solen fram och det blev riktigt varmt och fint.

William hade tjatat i flera månader om att han önskat sig en rosa ryktlåda. Han såg en i stallet ha en grön ryktlåda och efter det kunde han inte släppa den idéen. Så till hans lycka fick han en rosa ryktlåda i födelsedagspresent som han stolt tog med sig till stallet på midsommarafton.

Efter stallet åkte vi hem, duschade och gjorde oss i ordning för lite midsommarfirande. Firade midsommar ihop med Williams mormor, morfar, moster, vår kompis med familj och min kusin. Alldeles lagom med andra ord.

Till lunch lagade jag lax, färsk potatis, smetana, rivet ägg, röd lök och brynt smör. Till de som inte åt lax fanns kött att välja och såklart en del sillar & annat fanns på bordet.

Efter lunchen blev det paus innan jag ställde mig och gjorde midsommartårtan. Tycker tårta alltid är lite extra gott varje midsommar 😍

Barnen lekte & röjde hela midsommarafton och vi vuxna umgicks och tog det lugnt. På kvällen blev det grillat till middag och senare på kvällen charkbricka. Vi gick hem ganska sent den kvällen och Wille sov som en prins den natten efter ett bra midsommarfirande ☺️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats