Stockholmsjenna

Mellandagarna 2020

 

Dagarna efter jul var väldigt intensiva. Det var mycket man ville hinna med. Vi spenderade dagar i stallet och en av dagarna körde William och jag 4 timmar där med pyssel med Kalle. Det blåste storm den dagen så det kändes inte säkert att William red. Istället gick vi en kortare promenad och släppte Kalle lös i rundcorallen där han fick jogga av sig.

 

 

På annandagen åkte vi till Tyresta by och gick en promenad samt grillade lite korv med bröd. Trots kylan var det en mysig dag ute. Kändes som att det behövdes lite frisk luft efter att ha varit inne en del både julafton och juldagen. När vi kom hem från Tyresta by så fick William och jag inte nog av den friska luften och den lilla mängd snö vi hade fått. Så vi lekte lite till ute på baksidan. Åkte pulka, byggde en mini-snögubbe och gjorde snöänglar.

 

 

Igår var William iväg med sin moster till Leos Lekland. De hade bokat en tid tidigt på morgonen innan alla andra åkte dit, så jag passade på att åka till stallet och rida. Blev ett lösgörande pass där jag fokuserade på övergångar mellan skritt-trav-skritt samt att han skulle bli mjuk att rida. Red tillsammans med en annan tjej som har en ponny i stallet. Så var “The Pony Squad” som tränade tillsammans 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats