Stockholmsjenna

Medverkar i podcast

 

På sistone har jag fått en del privata meddelanden både på instagram och min Facebook angående poddavsnittet som jag medverkade i hösten 2017. Tänkte att jag i detta inlägg skulle samla länkarna till poddavsnittet så det blir lättare för er som vill lyssna att hitta.

 

I avsnittet berättar jag öppet och ärligt om hur det är att genomgå en graviditet & förlossning när ens partner plötligt dör. Nu var det ett tag sedan jag medverkade i avsnittet och jag har idag ännu mer erfarenhet av hur det är att genomgå den brutala sorg man hamnar i.

 

Podvasten heter Babyz Podcast och jag medverkar i avsnitt #10 som heter “När livet och döden inträffar”. Du hittar den här (klicka på länkarna):

 

Podcaster (iTunes)

Acast

Podbean

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats