Stockholmsjenna

Mardrömsnatt

Natten till idag var riktigt hemsk vissa stunder. W skrek och grät helt hysteriskt och det var först inget som kunde få honom att bli lite nöjd. Jag kunde knappt sova efter det eftersom man låg och oroade sig. Var riktigt trött på morgonen, men fick ändå en bra start när jag tog tempen på W och den låg på 36,8 grader. Vilken skillnad från hans tidigare 39,5 grader!

 

William var på strålande humör hela förmiddagen vilket var underbart. Vi spenderade förmiddagen hemma och sedan efter lunch klädde vi på oss och gick ut på en promenad. Man kunde ju inte stanna inne när vädret var så himla fint som idag. William passade på att ta en eftermiddagstupplur under promenaden och han vaknade lagom tills det var dags för middag.

 

Tungan utanför munnen, redo för bus 😉 

 

När vi kom hem igen körde vi våra vanliga rutiner: middag, lek, släcka ner, gosa lite, välling. borsta tänder, pyjamas och sedan sova. När jag tog tempen på W nu på kvällen så låg den på 38,4 grader. Men jag har för mig att tempen är som högst eftermiddag/kväll? Så inte helt otippat.

 

Nu sover W även fast han sovit väldigt oroligt sen han somnade. Slutade med att jag fick lägga mig bredvid honom där jag sitter nu och bloggar. Tur att han sover bättre när man är bredvid honom, trots att jag sitter och bloggar via datorn där både ljuset från skärmen och ljudet från tangenterna skulle kunna störa. Men han sover så sött nu. Hoppas verkligen att det blir en bra natt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats