Stockholmsjenna

Måndag 22/12

Vaknade upp vid 09.00, gaah! jag kunde verkligen inte sova!

Väckte Eric lite som var helt död, så gick ner och kollade på Top Model och åt apelsiner medans Eric fortsätte att sova. Sedan vaknade han och vi åt frukost.
Efter frukosten tog vi ett varmt och härligt bad. Och sedan var han jätte snäll och gullig och körde mig till stallet.

Så, vi åkte och tankade och åkte till stallet. Eric satt i bilen och väntade medans jag mockade och fixade mat. Hero fick helt enkelt vila.

Åkte hem igen, hungriga båda två och klockan hann bli 14.00. Så mamma lagade lunch till oss.
Sedan självklart nördade vi oss framför tv spel. Och Eric är en sjuk dålig förlorare. För så fort han inte slog mig på nått spel så vart spelet helt enkelt "tråkigt", och att kittla mig när det gick bra för mig var riktigt jävligt. haha!

Senare på kvällen vid 18.00 kom syrran hem ifrån Växjö. Så jag och eric kollade på film med henne (fast hon stack efter halva). Sen vart vi hungriga igen och började laga middag.
Åt det och började kolla på tv.

Sedan minns jag inte riktigt, men jag slocknade nog runt 22.30, när Eric somna vet jag inte. Minns bara att han väckte mig och jag fick stänga av tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. natts

    Nu är det snart nyår vilket vi firar med en massa utdelningar av presenter!Så glöm inte kolla in på bloggen dom kommande dagarna efter ledtrådar och beskrivningar..Kramar,, Natta

stats