Stockholmsjenna

Lyckås Rid & Fritid

Somliga utav er vet säkerligen redan att jag jobbar på Lyckås Ridsportsbutik. Jag står mestadels i lilla butiken i Port 73. Det många utav er kanske inte vet är att lilla butiken i Port73 numera är en ridsportsoutlet! Vi får en massa varor direkt från Mountain Horse lager som säljs hos oss för outletpriser!

Men nu finner även annat än MH produkter, blandannat Pikeur ridbyxor, Kingsland produkter, Equipage, Gersemi, Back on track, Cavallo mm. Du kan fyna på allt ifrån ridstövlar, hästtäcken, ridkläder, träns, ryktsaker, handskar, skor, schabrak till benlindor mm.

 

Så kom in till oss på Lyckås i Port73 (köpcentrumet vid Coop forum i Haninge) och fynda!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Jobbar du där eller? Vart ligger det? Har bara bott i stockholm sedan januari och har vart i haninge på foderboden, på södermalm på hästbiten där och även på stockholmshästbutik som ligger på kungsholmen tror jag t låg. Har ej vart på fler hästbutiker. Har själv min ridtravare i Huddinge och bor på Bandhagen. Ska du tävla med heros ngt i sommar? Jag hoppas min ridtravare håller sig i skinnet nu så kanske vi syns ute på tävlingar ? Fast jag ska nog bara tävla hoppning i år. Trevlig blogg! 🙂 med vänlig hälsning, Jessica

  1. stockholmsjenna

   Svar till Moa:
   Ja, Lyckås ligger i Stockholm, men ute i Haninge. Det beror på hur då åker hit.
   Om du åker kommunalt så kan man åka till Handen med pendeltåget och därifrån ta buss 835 och hoppa av vid Coop Forum. Man kan även ta väg 73 från Globen mot Nynsähamn (eller tvärtom om du åker söderifrån).

stats