Stockholmsjenna

Livet är orättvist

Idag känns det extra tungt. Är förbannad på varför det ska va såhär. Varför får inte Sebastian va här och uppleva allt? Han va så lycklig för allt som väntade. Som många av hans vänner skrivit & sagt så var Sebastian verkligen så stolt när han berättade för vännerna att han skulle bli pappa. Han såg verkligen framemot det. Han planerade för framtiden, läste pappaböcker, var med på besök hos barnmorskan, provkörde lillens vagn, skruvade ihop möbler och gjorde allt sånt en blivande pappa gör.

Det som gör så ont i hjärtat och gör mig förbannad är att han inte valde det som hände. Han valde inte att lämna oss eller livet. Man ska inte dö, från ingenstans, när man är 28 år och har hela livet framför sig. Ett liv han såg framemot att leva. Det är för jävla orättvist, det finns så många där ute som gör det där valet, men det gjorde inte Sebastian 💔

 

FullSizeRender

70 dagar utan min älskade… och 16 dagar tills vår son är beräknad 💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Eurén

    Tycker det är grymt orättvist öde för dig att bli ensam förälder. Blir så berörd av de du skriver.kram

  2. Stephanie

    Fäller tårar när jag läser det du skrivit gumman, känner sådan ledsamhet och ilska över den totala orättvisan som drabbat dig, Sebbe och Lillen, även också familj och vänner. Sebbe skulle varit så megastolt över dig och allt du åstadkommer, han ÄR så stolt givetvis. Ingen (!) kommer någonsin kunna förstå exakt vad du gått och går + kommer gå igenom så därför ska heller inga egna historier och upplevelser jämföras med dina. Så. Var bara tvungen. Blir så förbanbad som en av dina bästa vänner (som du vet) när det sker. Puss på dig och ha en underbar torsdag, klappa på magen från mig!

stats