Stockholmsjenna

Lite jogg

Igår blev det en stalldag. Startade dagen på morgonen i stallet med utsläpp. Sedan gick jag tillbaka till lägenheten för frukost men somnade rätt snabbt efteråt. Vaknade till efter lunch, gick ut till stallet igen och fixade lite där. Det var rätt varmt under dagen så jag bestämde mig för att rida på kvällen istället när det blev svalare.

Efter intag lät jag Hero äta sitt hö och sedan fixade jag i ordning honom för ett ridpass. Han var rätt trött och slö, vilket jag förstår eftersom det var varmt, kvavt och han hade käkat gräs hela dagen plus hö på det. Men han piggnade till efter ett tag. Igår fokuserade jag mestadels bara på att jogga igenom honom i trav och galopp. Så jag tränade inte på något speciellt. Han hade ändå stått hela helgen, så det kändes bra att ta det lugnt.

 

IMG_5878

 

Satte upp min mobilkamera i ridhuset medan jag red och filmade lite. Klippte ihop det till ett litet filmklipp som jag tänkte bjuda på. Nu tränade vi som sagt inte på något speciellt. Men filmklipp kan alltid vara kul ändå 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats