Stockholmsjenna

Lekpark på Södermalm

 

Äntligen är William frisk igen och som vanligt går dagarna så fort. Denna vecka har han varit hela veckan på förskolan och det känns så skönt att han är tillbaka. Idag fick han dock stanna hemma då jag själv är ledig från jobb, så jag kände att det är roligare att spendera en dag ihop än bara en sen eftermiddag/kväll 🙂

Igår sov han även över hos sin mormor och morfar då jag jobbade till kl. 21, så vi hann knappt ses igår förutom på morgonen innan förskolan och ca. 45 minuter efter att jag hade hämtat honom från förskolan. Så idag tar vi ikapp tiden vi förlorade igår <3

 

Förra helgen hade vi en fantastisk helg ihop. Jag jobbade på ridskolan i stan torsdag kväll och sov i stan den natten. På fredagen lämnade Williams mormor & morfar William till mig innan lunch. Vi åt lunch ihop, han tog en tupplur och sedan gick vi ut på stan. Besökte först en parklek vid Hornstull som William blev väldigt förtjust i. Tror den är fantastisk på sommaren, samt när dom ”renoverat” klart ruschkanan och sånt som ej gick att använda när vi var där.

 

 

Vidare från den parkleken så gick vi längst med Hornsgatan ner mot Slussen. Vek av vid Mariatorget och gick till nästa parklek som William älskade ännu mer. Alltså ååh så glad han blev när vi kom dit. Var verkligen spring i benen och han upptäckte allt med nyfikna ögon.

Jag själv tycker också att lekparken var helt underbar. Temat var typ ”landet/bondgård”. Med små hus som hade olika detaljer, häst och vagn, traktorer, gungor, liten fotbollsplan och en liten yta med sandlåda samt ruschkana. Dessutom fanns det en gräsyta med fantastisk utsikt mot stadshuset där man säkert i vår/sommar kan ha en underbar picknick/fika.

 

 

Vi lekte ganska länge vid den sistnämnda lekparken och sedan promenerade vi vidare till Slussen för lite snabbshopping och sedan hem till Hornstull igen. Var borta i lite mer än 3h och hann gå en mil.

Vi båda somnade väldigt snabbt den kvällen, ännu ett bevis på en lyckad dag!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats