Stockholmsjenna

Längtan efter livsförändring

 

Jag har kommit till ett stadie då jag känner för en livsförändring. Men jag vet inte vad jag vill och hur jag ska uppnå det. Det enda jag vet är att jag vill ha en förändring i livet. Eller vill, det känns som att jag måste.

 

Har grubblat i flera dagar på vad denna livsförändring kan vara, men kan inte komma på det. Jag har börjat fundera över om det kan va en del i sorgeprocessen att känna såhär? Är det vanligt att man vill ha en förändring i ens vardag något år efter att ens partner (eller någon nära) dör?

 

Vet knappt vad jag vill med detta inlägg. Men troligtvis bara dela med mig av tankar som jag grubblar på under dagarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra Bylund

  Jag kan verkligen inte sätta mig in i din situation eftersom jag aldrig har varit med om något liknande! Vilken fruktansvärd grej ❤️Jag håller just nu på att skriva manus till min föreläsning där jag grottar ner mig just i sånt som förändring. Jag tänker att man ska komma på föreläsningen om man känner att det är något som skaver och att man vill ha någon slags förändring. En av grejerna som jag har landat i, och som är en av nycklarna för att komma vidare är att jag har upptäckt att vi så ofta dels inte accepterar den situation som vi är i, och att det är omöjligt att komma vidare om vi inte accepterar hur vi har det just nu (och kanske att vi inte trivs med nåt specifikt), och dels att vi ofta inte ens vet vad vi vill. Det slog mig när jag skulle besvara frågan: Om du får göra precis vad du vill utan några som helst begränsningar såsom pengar etc, – vad skulle du vilja göra då? Eeeh… då hade jag plötsligt inte koll. För jag har haft så lätt för att slänga ur mig saker som jag har trott att jag har velat göra men sen när det kommer till kritan så är det inte alls så… Suck, nu blev det här ev. lite luddigt, men hoppas att du förstår vad jag menar. OCH… som sagt, jag kan verkligen inte sätta mig in i hur du har det men ville ändå ge nåt från mitt perspektiv. Stor kram <3

  1. stockholmsjenna
   stockholmsjenna

   Väldigt intressant och tror du har rätt i det du skriver. Blev däremot väldigt intresserad av din föreläsning. Om du föreläser i Stockholm så får du hojta till 😘❤️

stats