Stockholmsjenna

Lång och mysig stalldag

Igår följde min bästa vän med mig till stallet. Blev en lång och mysig stalldag med en massa skratt, kärlek och pyssel. Kom dit och fixade till både Hero och Karlo som jag var hästvakt åt. Hämtade sedan in Hero och pysslade med honom ett tag innan vi fixade i ordning honom och knatade upp till ridhuset.

Först red jag Hero lite och det var skönt att ha Gabbi på marken som kunde kolla på hur han rörde sig. Hon filmade även lite så jag själv kan se i efterhand. Hero var rätt framåt och fin. Man märker verkligen hur han älskar att arbeta nu när han inte fått göra det på länge. Han är en riktig arbetsmyra som bara vill jobba och jobba.

 

Efter att jag hade ridit klart så hoppade Gabbi upp och travade lite samt skrittade sedan av honom. Då fick jag även chansen att se honom röra sig, och han rörde sig fint.

Det är så himla skönt att ha sett honom från marken plus att han är igångsatt i alla gångarter nu. Nu är det bara att bygga upp musklerna och rida igång försiktigt.

Jag kan inte vara mer tacksam över att det läkt så fint som det gjort efter sparkskadan. Speciellt på en häst som blir 20 år efter årsskiftet.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats