Stockholmsjenna

Lakan från NK

IMG_7582

 

Igår efter besöket på MVC mötte jag upp min fina vän Stephanie för en lunch på Vete-katten. Alltid så mysigt att träffa henne. Kändes rätt sjukt när vi kom på att det kanske var sista gången vi sågs medan jag är gravid. Vid nästa lunch kanske lillen är med oss 🙂

 

Efter lunchen gick jag snabbt en sväng förbi NK för att köpa lakan till lillens spjälsäng. Har letat efter lakan till Stokke sängen i flera babybutiker, men det är inte många som säljer dom. Men NK hade två st. kvar, så det var perfekt! Innan dess har jag bäddat med vanliga lakan till spjälsäng, men eftersom sängen är ovalformad samt mini så blev det rätt knöligt att hålla på och vika in lakanen under madrassen samt dra ut så det inte blev för slappt.

 

fullsizeoutput_aef

 

När jag va klar med alla måsten så bjöd Stockholm på tågstrul. Det var tur att jag va klar samtidigt som min pappa slutade jobba vid Östermalmstorg, så jag gick från NK dit och fick skjuts hem. Däremot tog den resan närmare 1.5h på grund av alla bilköer… Man måste ju älska trafiken i Stockholm ibland 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats