Stockholmsjenna

Kräksjuka och julfirande

Vilken vecka förra veckan var. Veckan började med att vi båda var lite krassliga med feber och i fredags vaknade jag upp och fick direkt springa på toa. Vinterkräksjuka…

Så himla fel timing då vi under lördagen skulle fira Williams 6månaders dag tilllsammans med mina närmsta tjejkompisar och samtidigt ha lite julmys. På söndagen skulle vi sedan till mina föräldrar för lill-julafton tillsammans med lite släkt då vi inte är hemma under jul.

Men på grund av kräksjukan så blev det inte av… Istället åkte vi hem till mina föräldrar redan på fredagkvällen då jag kände att jag inte klarade av att va så sjuk som jag var och ta hand om William samtidigt. Dessutom kändes det bättre om mina föräldrar kunde hjälpa till att ta hand om W så kanske han också klarar sig undan kräksjukan.

 

img_3742.jpg

 

Så helgen spenderades där och det har varit guldvärt (!) med all hjälp jag fått. Jag kunde vila och sova mer än vanligtvis då dom var så snälla och tog natten med. Utan den hjälpen hade jag nog inte blivit frisk lika fort, eller smittat W istället.

Jag glömde bort att äta i torsdags då vi var iväg på ‘ärenden, sen kunde jag inte behålla nån mat eller ens vatten under hela fredagen. Strax innan midnatt åt jag lite mat och lyckades behålla det. Mådde bättre på lördagen och på eftermiddagen testade jag att äta igen. Men det tyckte inte magen om så då startade allt om på nytt. Känns som att jag levt på blåbärsdryck och vätskeersättning hela helgen.

 

lrg_dsc00856.jpg

 

Vi firade lite lill-julafton här hemma ändå. Mina föräldrar åt julmat och jag var sååå avis. Haha, jag som älskar julmat och så är jag kräksjuk… Bittert.

Sedan öppnade vi lite julklappar eftersom vi inte har möjlighet att öppna dom på julafton. Men jag sparar på innehållet tills julafton faktiskt är här. Men det var många fina paket till lilla William som blev alldeles till sig  😀

 

img_3816.jpg

Jag fick i mig lite pannacotta igår kväll i alla fall. Sååå gott! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats