Stockholmsjenna

Kortade galoppen så mycket som det gick

Idag vart det ett pass på utebanan igen. Jag höll på och velade hela tiden mellan ute eller inte. Stod nämligen en massa hinder framme ute,  men inne i ridhuset dammade det som bara den. Vart ute iallafall.

 

Red fram honom lång och låg, och använde mig utav en kort bom som låg på marken som jag red över några gånger. I galoppen var han så jäkla fin! Dagens träning gick ut på att korta/öka. Började först i trav, och det är han superduktig på så det gick jättebra. I galoppen sen så utmanade jag lite ödet och kortade upp den allt vad jag kunde. Man märkte att Hero tyckte det var jobbigt, men han är verkligen en sån arbetsvillig häst så han gjorde så gott han kunde. Och vissa stunder fick vi verkligen till det.

Avslutade med att göra lite enkla byten i serpentiner. Även där var han superduktig, men måste träna lite mer på avbrotten som ibland tenderar till att bli lite hetsiga.

 

Skrittade sedan av som avslut runt travbanan. Där råkade jag tappa en massa pengar, så om någon känner sig lite fattig så ligger det en del pengar på travbanan 😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats