Stockholmsjenna

Kontraster i vardagen

Helgen gick som vanligt fort. Igår var det jobb på ridskolan. Som vanligt är det alltid kul att träffa mina elever. Igår fick de öva på att trava utan stigbyglar. Bra övning där både sits och balans övas upp. Alla fick kämpa lite i början, men sen såg det ut som att de travat utan stigbyglar hela livet. Så duktiga!

 

 

Efter lektionen blev jag så glad när en förälder till en av mina elever kom fram till mig och berömde mig för att vara så pedagogisk jämfört med när de ridit på en annan ridskola och att hennes barn utvecklats mer under dessa två månader än vad hon gjorde förut på en hel termin. Sånt blir man som tränare glad över att höra!

Så med lite pepp i kroppen gick jag hemåt för kvällsmys med William som tyvärr blivit snorig.

 

Idag vaknade vi upp till en vabbdag. Hosta, grönt snor och bråkig mage hos William. Stackars liten. Han har däremot ganska bra med energi ändå för att vara sjuk. Varit fullt ös här hemma.

 

När William somnat ikväll så blir det plugg för mig. Skriftliga uppgifter och en minipresentation väntar på morgondagens seminarium på universitetet. Nästa vecka är det redan tenta för denna delkurs. Tiden går så snabbt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats