Stockholmsjenna

Konsten att planera sitt liv

Inlägget innehåller annonslänkar

 

 

Såhär i början på året brukar många strukturera upp livet. Hur ser vardagen ut? Vad har jag för mål? osv. Jag är inget undantag. I år ska jag verkligen ta tag i den fantastiska boken ”Planera för din lycka” som jag hört har hjälpt många andra. I år ska det bli fokus på rätt saker och på positiv energi!

 

Förutom den boken har jag även en mindre kalender som alltid åker med i väskan och hemma har vi en liten tavla i hallen där vi skriver upp veckoschemat. Då man kan slänga ett öga på det precis innan man ska gå hemifrån. Så kan man se om det är något man glömt, vad W ska äta för lunch på förskolan osv.

 

Jag mår verkligen bra av struktur i livet. Jag ogillar att inte veta hur min dag ska bli. Sen planerar jag inte i saker flera månader i förväg, men jag vill i alla fall veta någon vecka i för väg hur min vecka ska vara.

 

Jag kan varmt tipsa er om boken ”Planera för din lycka” som finns bland annat på Bokus, men även Adlibris.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats