Stockholmsjenna

Köksrenovering

 

Dagarna går så fort! Igår fick jag ett efterlängtat samtal från snickaren om att de fått godkänt av cheferna att börja renovera köket. Så igår var de hemma hos oss, mätte och skrev ner det som ska fixas samt var iväg och köpte grejerna. Så skönt att det äntligen är igång!

 

Tidigt imorse var de här igen och började riva ut köket. “Passande” nog får jag en hemleverans i eftermiddag av produkter som ska vara i köket 🙈 Jag får helt enkelt vänta lite med att packa upp det eftersom jag inte kommer kunna använda köket på ett tag tills de är klara med renoveringen. Hoppas att det kommer gå fort!

 

På tal om idag så ska jag även få lite egentid. Mina föräldrar som brukar hjälpa till att va barnvakt åt W åkte utomlands samma dag som jag flyttade. Bara typ 20min efter att flyttkillarna burit in sista möblerna så åkte mina föräldrar till Arlanda.

Igår kom dom hem och idag är dom snälla som ställer upp som barnvakt så jag kan åka iväg på lite ärenden som jag inte kunnat göra. William har saknat sin mormor & morfar så han blev så glad när dom kom hem ❤️

 

Med andra ord så är det fullt upp just nu i vardagen (som vanligt typ 🙈). William börjar sin nya förskola nästa vecka. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna då 😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats