Stockholmsjenna

KM i Dressyr!

Den 23 November ska jag starta KM i Dressyr. Vilket betyder att jag måste öva en massa! Som tur är har jag kvar protokollet sen förut så kan jag kolla vad för poäng jag fått och vad domaren tyckte jag skulle öva på.Det blir endast en LC:1 2008 för oss, startar i junior gruppen.
Domare är: Eva Rydström.
Som har tränat mig 2 veckor under en sommar i hoppning. Så vi får se hur det där går. Ska nog kolla in gamla protokoll från Blåkulla tiderna när hon bedömt mig och kolla hur det gick då.

11 (2)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elli

    spännande!Det blir nog lättare när jag är där och ser:) Men en grej vet jag att eva är stenhård på; UPP med nosen! Hon gillar inte när hästen kryper in lite bakom med näsan, så försök att lyfta upp,lätta ur, driva fram. Sen gör du en halvhalt och upprepar:)

stats