Stockholmsjenna

Klar i stallet

Usch vad jag varit dålig på blogga den här helgen. Har ångest över det. Men det är inte så mycket att göra just nu då jag inte haft tid, och nu har jag blivit sjuk. Red inget idag då jag kände att kroppen inte skulle palla med det. Har nog lyckats dricka säkerligen 5 liter vatten idag. Känns som om jag dricker hela tiden. Dessvärre har jag endast fått i mig ett mål mat idag igen..

Var iallafall iväg till stallet. Hade ju hand om Wiveur idag som jag mockade och fixade foder till. Han var så söt när han stod i gången så jag passade på och myste lite med honom. Han såg rätt nöjd ut. Fixade även åt Hero, pysslade och borstade bort all lera. Han verkade väldigt glad att se mig idag. Mamma-grisen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats