Stockholmsjenna

Klänning från StylebyTyra

Här är en klänning jag hade på mig på en utekväll för några veckor sedan. Många känner säkert igen den, men för er som inte visste så kommer den från StylebyTyra.

 

En superfin klänning och otroligt bekväm att ha på sig! En rolig sak som hände var när jag satt på busshållsplatsen och hade på mig denna klänning så hoppade det ut en dam på ca. 30 år ur en bil och skrek tvärs över gatan ” Gud vilken fin klänning du har på dig!”.

 

Tyra har verkligen lyckats med denna klänning plus många fler produkter.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Jaha va kul! Har aldrig varit där ute men tror min fd tränare Karin Styrman står där också! Såg väldigt fint ut iaf, härliga hagar och utevägar 🙂 Får komma in och säga hej om jag är inne i butiken nån gång!

 2. Sara

  Snyggt! Får man fråga vilket stall du står på? Ditt stall såg så otroligt fint ut på bilden och jag bor själv i Stockholm och fick känslan av att du håller till Söder om stan då du jobbar på Lyckås och var på Runstens hoppet. Själv står jag på Stall Hesslingby vid Österhaninge, om det nu säger dig ngt 🙂

  1. stockholmsjenna

   SVAR: Hej Sara!
   Jag står på Ekeby Säteri i Tungelsta. Jodå, Hesslingby vet jag om vad det är för stall 🙂

stats