Stockholmsjenna

Jul Promenad

Idag i stallet så gick jag och jennie ut en promenad med hero i en timme. Vi knallade runt i skogen och det var mysigt och kallt. Det var nog skönt för Hero att inte bli riden men ändå få gå ut och motioneras lite grann.

Hero fick ha på sig fleece benlindor som höll hans ben varma och ett fleece täcke.
Och snacka om att det var mysigt. Jag och Jennie gick bredvid honom och snackade om allt möjligt och han bara gick med som om han lyssnade på vår konversation.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ems

    jag är ofta ute och går med Rune :)fast jag brukar ha tömkörningsgjord på så jag kan sätta fast gummosnodd, så går jag med honom i träns och grimskaft! :)Då slipper han balansera en ryttare varje dag men ändå får han jobba lite med ryggen! :)Det är himla mysigt.

  2. Linda

    S: HAHAHAHA. Så du trodde jag var dum som inte skulle fatta? VAVAVA? ;P Haha. Skojar bara :)Mjo, det var så jävla kul. Sen var det helt släckt i ridhuset och sen körde vi med en egen mix av jullåtar. Hela läktaren var full. Flera hundra personer från hela Sundsvall och Njurunda var där. Fyfan vad kul det var. I miss the old days.Hahahaha, tänk om jag också hade skog att vandra i. Ojojoj vad jag skulle vara glad ;D

stats