Stockholmsjenna

jävla rubrik

Halloj!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Först åkte jag till skolan och var där i några timmar. Efter det åkte jag till pojkvännen som bor jätte nära min skola. Satt där och kollade på tv, pratade, skrattade och bara njöt utav att vara med honom.

Så himla underbart att gå runt med glasögonen när man ser allt! Känns som om jag är den som är mest lycklig över att få glasögon i världshistorien då alla som jag känner/hört om är jätte ledsna/arga över att dem får glasögon. Hahah, jag är fan överlycklig!

Jag hoppas ni har haft en underbar dag! Det är så fint väder ute ju.
Puss!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    svar: javisst han ligger ute både på hastnet och buke.. samt i ridsport men det är ingen som vill ha honom.. känns som att det är lite fel tidpunkt att sälja häst nu!så sjukt mycket fina ponnyer till salu.. även om han är den finaste 🙂 hihi

  2. SANNA

    Sv: Jo men det är bara superkul att få uppskattning 🙂 jag läser din blogg varje dag (som du säkert vet!) och det är alltid lika trevligt att kika in. Men jag blir jätteglad när någon säger till en att man tycker om det jag gör 🙂

stats