Stockholmsjenna

jag överlevde studenthelgen!

Det har varit en heeeelgalen helg!  Helt sinnessjukt kan jag säga. Men man  tar ju bara studenten engång i livet.  Tänkte att jag skulle berätta mer om studentdagen, kvällen, dagen efter osv i andra inlägg så det inte blir så långa inlägg.  Och det kommer komma upp massor utav bilder!

På tal om bilder så ska jag ta och köpa en ny kamera idag tror jag.  Min gamla hade jag med mig på flaket så den vart inte så vacker..  Sjuk har jag också lyckats bli. Är helt genom förkyld. usch på det!

Men jag är iallafall inte arbetslös som många andra som tagit studenten.  Igår jobbade jag och nu är jag ledig idag och imorgon innan jag sen jobbar resten utav veckan. Nästa vecka jobbar jag alla vardagar har jag för mig men är ledig under midsommarhelgen.

Nu jäklar börjar vuxenlivet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats