Stockholmsjenna

Jag lever!

Här har jag inte hunnit blogga på flera dagar. Men jag lever! Jag har under två dagars tid försökt blogga, men det varit något fel på bloggen så det har inte gått att skriva. Tänkte maila HS om det inför imorgon, men nu när jag tänkte testa en sista gång innan jag mailar så ser jag att hela bloggverktyget uppdaterats så kan ha varit något strul då.

Men nu funkar det igen iallafall! 🙂

 

Det är en hel del som hänt de sista dagarna. Så jag tänkte skriva lite enskilda inlägg om det. Och vinnarna i K9 tävlingen dras ikväll. Så de får mail imorgon.

 

Skärmavbild 2013-12-29 kl. 17.58.20

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats