Stockholmsjenna

Jag har hittat min nya hobby…

I helgen körde jag en liten paus från Stockholm och drog till Loftahammar med Sebbe. Det var riktigt mysigt att komma iväg från Stockholm en sväng. Jag må älska Stockholm, men landet är rätt fint det med.

 

Jag har hittat min nya hobby: att fiska 😉 Haha, har fiskat lite då och då under ett års tid nu och blir typ mer och mer inbiten varje gång. När man får tankar som ”Jag skulle vilja fiska i Karibien” så gissar jag på att man fastnat lite i det där med fiskandet. Tror jag fått det från min finska släkt 😉  haha!

 

Sebastian och jag åkte iallafall ut med båten och fiskade två gånger under lördagen. Först nappade en liten abborre och sen fick jag min första gädda 😀 Dagen slutade med att vi tillsammans fick 4 abborrar och 3 gäddor. Fick nog lite blodad tand för nu vill jag lyckas fånga en ännu större gädda! Och såklart en massa andra fiskar.

 

Pga. fiskandet så missade vi lite i början av Eurovision, men på lördagkvällen blev det sedan lite Eurovision-mys. På söndagen hann vi inte med så mycket mer än att äta frukost tillsammans med resten av Sebbes familj och sen var det dags att åka så jag hann med tåget från Linköping till Stockholm. Väl framme i Stockholm jobbade jag i butiken och kom hem runt 19.10 på kvällen. Var helt slut och tvärdog i soffan på kvällen.

 

1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats