Stockholmsjenna

It’s my birthday

Vi avslutade påskhelgen med att fira min födelsedag. Jag fick en packlista av sambon med saker jag behövde ta med mig och på söndagen rullade bilen iväg till okänd destination. Jag märkte att vi åkte söderut, men det var minsann lite pirrigt och spännande att sitta där i framsätet och inte ha någon aning om vart vi skulle åka. Inte blev det hellre lättare när sambon lurade mig lite med att köra andra vägar för att jag inte skulle misstänka något.

 

 

Vi kom slutligen fram till Västervik och vackra Gränsö Slott. Wow vilket ställe! Vi hade ett så mysigt rum med härlig balkong ut mot havet. Där njöt vi av spa, egentid, 4 rätters middag på slottet, drinkar, sovmorgon, mer spabad och en härlig hotellfrukost. Efter utcheckning strosade vi runt lite i Västervik innan vi rullade bilen hemåt. Vädret var verkligen på topp på hemvägen att det kändes surt att spendera den i bilen. Så vi passade på att äta lunch ute på hemvägen.

 

 

På kvällen när vi kom tillbaka till Stockholm bjöd vi över mina föräldrar och firade lite till med tårta. En väldigt mysig och härlig födelsedag med andra ord 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats