Stockholmsjenna

Isabell Werth, är det ett PR trick tro?

Isabell Werth har mååånga gånger varit vid blåsväder. Jag försökte fotografera henne under Globen 2011, vilket var lättare sagt än gjort när dessa bilder knäpptes:

 

 

Nu florerar det ett videoklipp på Isabell när hon rider utan sadel, kandar/träns och endast i grimma (& grimskaft eller något) medans hon visar upp de svårare rörelserna på sin pensionerade häst Satchmo.

Ett PR-trick tror vissa pga. att Isabell varit i blåsväder nyligen i Tyskland. Och absolut, det tror jag med. Vad som får mig att titta underligt är det faktum att de helt tagit bort ljudet från klippet. Och min fråga blir: ”Varför?” . Det må se väldigt lätt ut och man blir helt klart imponerad, men eftersom att de tagit bort ljudet från klippen så kommer frågor som ” hur är det med rösthjälper och andra ljud i verkligheten som kan ha påverkat denna ridning?” . Jag säger inte att rösthjälper är fel, utan det jag undrar är om man gör/använder något ljud på något sätt som gör att man valt att ta bort ljudet helt för att folk annars skulle reagera?

 

Här är videon för er som missat den:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. JennyM

  Sett flera sådannahär bilder det senaste med henne… hemskt! Så mildrar man det med denna videon känns det som.. Får jag låna bilderna och länka till dig?

 2. Elin å opus

  Såg henne i Globen åxå. Å det såg inte trevligt ut alls!! Jag skämdes!

  Tråkigt att klippet försvunnit. Kan man söka på något för å hitta den?

 3. Camilla

  Usch vilka hemska bilder du fotat i Globen det gör mig spyfärdig att se att man torterar hästarna på detta sätt. Vidrigt!!

  Om man nu kan rida hästen i bara grimma och göra alla dessa trick på en pensionär så varför tortera de yngre förmågorna med rollkür när det går lika bra utan.

  Vet inte varför man behangar ta bort ljudet på en film nån anledning finns det nog.

 4. Jenny

  Jag håller med dig, absolut! Som den anonyma kommentaren ovan, ljudet är väl ändå inget som man klipper bort bara sådär. Jag menar, varför lägga ner en massa tid på att få bort ljudet om allting var som det skulle..?

 5. Anonym

  Jenna menar nog att det känns misstänksamt att hon klipper bort ljudet på videon. För det håller jag med om! Ljudet är inte direkt något man klipper bort bara ”sådär”…

stats