Stockholmsjenna

Ingen tävling..

Tiden bara rullar förbi och sommaren verkar ha kommit, iallafall till Stockholm. Det har varit helt underbart väder senaste veckan här. Nästan för bra, för det har varit så varmt att man vissa dagar fått lägga in vilodagar i schemat pga. värmen och andra dagar har man fått rida tidigt på morgonen eller sent på kvällen för att slippa den värsta värmen.

 

Träningen med Hero har gått väldigt bra. Har kommit igång ordentligt med dressyrträningarna och vi har även haft riktigt härliga uteritter. Medryttarna har också trimmat honom en del och han har skött sig fint. Vi var beredda på att tävla i helgen, men pga. smitta på Ryttarstadion så blev tävlingen inställd. Typiskt… Men det är bara att träna på så vi är redo nästa gång det är tävlingsdags. Dock så håller vi oss borta från Ryttis anläggning nu i några veckor pga. smittan. Det är ju inte direkt något som man vill dra med sig till stallet…

 

IMG_1388

 

För nån vecka sen så fick jag prioritera om lite när jag fortfarande tränade inför tävlingen. Så medan min klass befann sig i en av dessa byggnader på Stockholms Universitet, så tränade jag och Hero lite dressyrprogram på ängen bredvid. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chessikatt

    Ha, vilken häftig kontrast med bilden, det där med att din klass satt i byggnaden bredvid! 😀

stats