Stockholmsjenna

Inför bebisens ankomst

Nu är jag heeeelt slut. Startade dagen imorse med att sitta i telefon i 2h och ringde runt för att fixa lite ärenden. Skönt att ha några saker klara för stunden. Men det är en del kvar att fixa, men det får bli efter bebis är född och faderskapet är fastställt. Är inte en direkt enkel process när fadern är avliden… Kan dela med mig av mina erfarenheter senare när jag gått igenom hela processen. För är det något jag hade önskat, så är det att hitta information från någon som varit i samma sits.

 

När jag suttit klart i telefon så kände jag för att ta mig ut en sväng. Åkte upp till närmsta centrum och gick runt lite i affärer. Hittade bland annat amningsbh på rea, ett par tofflor och en omlottblus som kommer bli perfekt när det är dags att amma (om allt går som det ska med amningen).

Träffade på tre stycken bekanta uppe i centrum. Alltid kul att träffa på barndomsvänner. En av dom har jag nog inte träffat på 13 år (!).

 

När jag kom hem igen efter 3 timmar på vift så lagade jag middag. Fick bli krämig pasta med cajun, kyckling och grönsaker. Enkelt, snabbt och gott. Efter middagen påbörjades “projekt möblera om rummet” tillsammans med min mamma. Tog väl även det 3h och nu är det bättre plats för lillens saker och allt står som det ska tills det är dags för flytt till min nya lägenhet om en månad. Dessutom hjälpte mamma till med att storstäda. Vi passade även på att packa en flyttlåda med saker till lillen som jag ändå inte kommer använda under första månaden. Så nu är även det klart! 🙂

 

IMG_6887

 

Har precis masserat in magen med en helt underbar kräm från Rituals och nu ligger jag i sängen och tänkte läsa lite innan jag förhoppningsvis slocknar för idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats