Stockholmsjenna

I'm back

Tillbaka från sjukhuset nu. Fick någon medicin som tydligen ska ha körsbärsmak *hoppas hoppas*. Men men, ska ta den både morgon och kväll. Om febern ej gått bort till på fredag så blir det sjukhuset igen. Hoppas den försvinner nu!

Efter läkaren så mötte jag först upp Jennie, Vi gick och hämtade ut medicinen. Sedan mötte vi jessica fort. Efter de gick jag och jennie vidare och kolla lite kläder. Köpte två tröjor som jag tyckte var söta och inte kunde motstå.
Efter de gick vi runt lite och kollade på saker, och sedan åkte vi hem. Jag hann planera helgen under denna tripp också.

Ikväll när jennie kommer hem igen så ska vi träffas och cykla till vega och käka på Vega Baren. Härliga gamla sommarminnen dyker upp då, när vi åkte först alltid och tog nattdopp i norrby och sedan körde tommy och dem oss vidare till Vegabaren då vi käka, sedan knallade vi hem eller så körde dem oss. De var lite olika beroende på PMS-Kärringarnas humör. 🙂
Sedan blir det en lugn hemmakväll framför tvn med någon film som man kan hoppas att vi ej kollat på 🙂 och jag lovar att inte somna!

Imorgon ska jag hem till min bästa kompis Linniz. Hennes mamma fyller nämligen 50 år. Så de blir 50års skiva hemma hos henne. Efter de vet jag inte om vi hittar på något eftersom alla gamlingar ska till värdis. Partaj hos Linniz kanske? ;D Haha, melodifestivalen kommer ju imorgon. ska försöka kolla på det 🙂
Sen får man hoppas att man kanske hinner träffa Carro på kvällen. Ska kolla om förslaget att Carro och Jennie sover hos mig går. Vi ska nämligen till Blåkulla på söndag morgon. första start går kl 9. Så vi lär nog vara trötta, speciellt jag. Efter det blir det stallet, vårt stall då. Sen hem till pojkvännen…

Men men, jag ska väl inte tänka för hastigt. De e ju faktiskt bara fredag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats