Stockholmsjenna

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Igårkväll åkte jag till Söder tillsammans med mamma & syster för att kolla på en film vi väntat på i 3 år: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Jag läste boken julen 2010 på en strand i Thailand. Det är alltså 3 år sedan. Och äntligen fick jag se filmen.

 

Vanligtvis är jag tjejen som inte läser böcker. Enda gången jag läser är just på stranden utomlands. Och jag vet att de som brukar läsa böcker ofta är väldigt besvikna på filmerna. Men jag kan säga en sak om filmen: den är sjukt bra även fast man läst boken då de verkligen fått med typ alla scener.

Dessutom vart jag riktigt sugen på att läsa boken igen efter att ha sett filmen. Ska nog leta upp den här hemma.

 

Hundra-ringen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats