Stockholmsjenna

Höstlov 2021

 

Jag brukar alltid säga att höstlov är hästlov, och lite så är det ju. Speciellt när man har egen häst 😉 Så självklart blev det en hel del häst och stall. Bonusdottern som också gillar häst spenderade sitt höstlov här i Stockholm så vi hängde en del i stallet ihop med Kalle. Bonusdottern fick ta min plats och agera ryttare under höstlovet och det blev både uteritt, dressyr och lite hoppning på schemat.

 

 

Förutom att hänga i vårt stall hos Kalvin blev det även ett besök till Strömsholm. Jag studerade på Strömsholm förut så det var kul att åka dit igen. Gamla minnen dök upp och dessutom kollade vi på dressyrtävlingar vilket var kul att se.

 

 

William verkade imponerad och fascinerad över Strömsholm. Nöjd över att vara där, kollade noggrant på allt och när han satt och spanade över ridbanan där det stod hinder framme sa han: ”Mamma, när jag är 6 år ska jag och Kalle flytta hit”. Bra med stora drömmar 🙂

 

 

Förutom häst blev det såklart annat häng tillsammans. Och självklart skulle det Halloween-pysslas. Sam,bon och barnen gjorde snygga pumpor som fick stå utanför huset och lysa upp.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats