Stockholmsjenna

Hoppträningen gick jättebra!

Idag är jag verkligen supernöjd med Hero. Han gick superbra på hoppträningen. För engångsskull så var han inte lika het på hinder som han varit på sistonde. Så jag kunde koncentrera mig på annat än att bara bromsa och styra. Och jag tror att jag red bättre idag, var inte lika trött och tom i bollen som senast. Så det kändes verkligen jättebra. Ökade upp självkänslan och självförtroendet lite igen.

Pysslade och pussade en massa med Hero efter träningen. Han tyckte att det var supermysigt och var så nöjd. Tror han fattade att han hade gjort ett bra jobb idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
stockholmsjenna

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats